Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com
ALİ İHSAN AYDIN

Ali İhsan Aydın Ali İhsan Aydın

1761 Hit
Gönderim Tarihi : 3.11.2011
Sevgili yahşihan'lı lar ben kitapları çok seven ve okumayı da aynı o şekilde seven bir kişiyim benım tek sorunum milyonlarca kitapların arasından nasıl bir kitap alıp da okusam diye cok ugrasıyordum ama o sorunu astım artık ve emınım benım gıbı olan cok kısı vardır.kıtap okumayı sevmeyen ama  sevmek ısteyen de vardır yanı uzatmadan dıyecegım sey şu, kıtap okuyanlar kıtap secımlerınde yardımcı olabılırım ve kıtaplarınızı temın edebılırım okuma kıtaplarını sadece (roman hikaye ve kişisel gelişim) elımde olan ve okuduğum romanları bana profilimden mesaj atıp ulasabılırsınız ve sıze yardımcı olabılecegıme ınanıyorum...
MUSTAFA BAYTAN

Mustafa Baytan Mustafa Baytan

Gönderim Tarihi : 4.11.2011
Canım Kardeşim seni çok tebrik ediyorum, çok güzel bir işe vesile oluyorsun, yalnızca bir ricam var ekrandaki resmini kitap konusuna uygun güncellemendir. iyi bayramlar
Sevgi ve selamlarımla
MUSTAFA BAYTAN

Mustafa Baytan Mustafa Baytan

Gönderim Tarihi : 11.11.2011
Canım Kardeşim çok haklısın, çalışma masanda çekilmiş fotoğrafın çok güzel ve temiz yüzlü bir kişiliğini yansıtmakta, ben sadece çok güzel bir konuyu ele almışsın, sadece o konuya istinaden hoşgörüne sığınarak ilettim ve bu çalışmanla da bu sitede hit olacağına inanıyorum. şunu da unutmamalı ki. İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır, bilgileriyle uğurlanır. Benim Rahmetli Poz Osman Dayım Allah Rahmet eylesin, güzele çimento torbasını giydir, yine güzeldir derdi. sizler zaten hep güzel insanlarsınız.
Size ailene ve arkadaşlarına selam ve sevgilerimle
SALİH AKTUĞ

Salih Aktuğ Salih Aktuğ

Gönderim Tarihi : 17.11.2011
Evet, kitap bir aşktır. Bence okumak ayrıcalık, okuyan ise ayrıcalıklıdır. Ali İhsan, özellikle okunmasını tavsiye edeceğin kitap ismi ve yazar var mı? (Bu arada ilçemizin ilk dj´ ine ilk radyomuzu kurmak nasip olur inşalllah)

Mustafa Karayel Mustafa Karayel

Gönderim Tarihi : 21.11.2011
EVET ALİHSANBEY SENİ TEBRİK EDERİM.İNSANI ALIKOYAN BUNCA SANAL ALEM VARKEN SENİNGİBİ KİTAP SEVEN İNSANLARIN OLMASI SEVİNDİRİCİ . ALAH SENİNGİBİ GENÇLERİN SAYIAINI ARTIRIR .NŞALLAH.
ALİ İHSAN AYDIN

Ali İhsan Aydın Ali İhsan Aydın

Gönderim Tarihi : 21.11.2011
inşallah parayı bulur isem bir radyo acacagım yahşihan için.tavsiye ettiğim yazarlar en önlelikli olarak iskender pala adında bir yazar ve yeni keşvettiğim yazar ve yeni yıldızı parlamış bır yazar denile bilir güzel kitapları var 1 tanesını okudum sımdıden daha devamını aldım okumaya fırsatım olmadı oku yüzünden.kitapları:babalide ölüm istanbulda aşk(leyla ile mecnunu anlatan bir kitap).kıtab-ı aşk var daha doğrusu bütün kitapları güzel okunmasını ıstedıgım bir kişi.2. bir kitap ise Cengiz Aytmatov´un beyaz gemi adlı kitabı 166 sayfa ve güzel bir kitap bir dede ile torunu arasında gecenleri anlatan bir kitap...şimdilik bu kadar yeter sanırım daha yorumlarınızı bekliyorum hertürlü yardımcı olurum.
CEVAP GÖNDERİM FORMUCEVAP GÖNDERİM FORMU
Mesajınız* :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız.
Not : Lütfen küçük harf kullanınız.

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi1 :0,1445

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran