Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

İLK YAZI


defa gösterilmiştir

Uzunca bir aradan sonra yine sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Kendi web sitemiz olan yahşihanhaber.net adresinde gündeme dair şahsi düşüncelerimizi arkadaşlarımızla beraber dile getiriyorduk. Maddi ve manevi imkansızlıklar neticesinde 1 yıl gibi bir zaman önce o çalışmamıza son vermiştik. Yeniden Salih AKTUĞ abimizin teşvikleriyle şahsım olarak siz değerli takipçilerimizin hizmetindeyim. Gerek gündem ve güncel konular olsun gerek diğer konularda olsun sizlerle kalemimin yazdığınca fikirlerimi sunmaya çalışacağım.

Paylaşmayı bilen insanlar yazarlar diye düşünüyorum. Uzun yıllar özveriyle Yahşihanlıyız.com adresini güncel tutmaya çalışan maddi ve manevi sıkıntılar yaşamalarına rağmen yılmadan sıkılmadan çalışmalarına ve geliştirmelerine devam eden yönetici ekibine burdan bir kez daha teşekkür ediyorum. Dışardaki hemşehrilerimizin böyle sosyal platformlara ihtiyaçları olduğunu, içinde yaşadığımız ilçemizde gereksiz veya önemsiz gibi gözüken bu web sitesinin, gurbetteki insanlarımızın doğup büyüdükleri ilçe hakkında bilgi ve birikimlerden faydalanmalarının paha biçilemez bir şey olduğunu düşünüyorum. Bu sosyal projelerin toplumun tüm kesimlerinden teşvik ve destek görmesi gerektiğini fakat göremedikleri de aşikardır. Bu bağlamda destek ve önerilerimizle daha orijinal projeler çıkması temennisiyle?

11 Ayın sultanı Ramazan-ı Şerif?in sona ermesiyle Ramazan Bayramı?mızı idrak edeceğiz. Ramazan bayramımızın tüm dünyadaki zulüm gören ümmeti Müslümanların acılarının dinmesine ayrılıkların küskünlüklerin son bulmasına ve tüm Müslümanların felaha ermesine vesile olmasını yüce Allah?tan niyaz ediyor saygı sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum?

Abdurrahman AKKUZULU


GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: AHMET ŞENYÜZ 17 Temmuz 2015, Cuma 11:41
Tebrik ederim. inşallah yazıların devamı gelir. Herkesin bayramı kutlu olsun.

Ekleyen: HAKAN USLU 14 Temmuz 2015, Salı 22:07
Gençlerin yazması kadar güzel bir şey yok. Aramıza hoş geldin. Eminimki güzel fikirlerinle, yazılarınla sitede fark oluşturacaksın.

Ekleyen: MUSTAFA BAYTAN 08 Temmuz 2015, Çarşamba 16:43
Teşekkür ederiz, Siz gençlerin; Salih kardeşimize, ekibine, ve emekle idaame ettirilen sitemize, hiç bir taraf ve menfaat gözetmeksizin, acılarımızı, üzüntülerimizi paylaşarak azaltıp, sevinçlerimizi paylaşarak çoğaltıp, ve en önemlisi çocuklarımıza ve gençlerimize, güzel örnekler sunarak, ufuklarını, dağarcıklarını en üst seviyeye taşımak, her yaştaki Yahşihan sevdalılarıyla bütünleşmek, temenni ve dileklerimle, Ramazanımız ve Bayramımız kutlu olsun. Sevgi ve Saygılarımla
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3398

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran