Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

BAŞKANDAN


defa gösterilmiştir

Eminim ki bu yazıyı okuyanların çoğunluğu hak verecektir ama bazıları da doğru bulmayacaktır. Her zaman ki gibi alışılagelmiş bir muhalefet örneği sergileyecektir. Hep söyledik söylemeye devam edeceğiz. Asla doğru bildiğimiz ve inandığımız yoldan sapmayacağız.

Kim bilirdi 2009 yılına kadar Yahşihan?ımızı? Ekibimizle birlikte elimizi attık, herkesin bildiği, tanıdığı, gelişen bir ilçe yarattık. İtildik, kakıldık, iftiralara uğradık ama yılmadık.

Çok katlı binalar inşa ettirdik. Yenişehir Mahallesi ile merkezi birleştirdik.İnsanlarımızın daha zenginleşmesini sağladık.

İlçemizde kaliteyi her zaman yüksek tutmak istedik. Siyasette, sporda, kültürel etkinliklerde kısacası her alanda bunu başardık. Fakat bunu yeterli görmüyoruz.Daha yapacak çok iş var. Her alanda kaliteye ihtiyacımız var. Muhalefetin bile kaliteli muhalefet yapmasını istedik. Bu çabamızın sonuçlarının olumlu olarak bizden sonra bu memleketi yöneteceklere faydası olacağını düşünüyoruz.

O kadar çok dertleşmeye ihtiyacım var ki!

         Bahsetmeyi düşündüğüm konular acaba kişileri mi sıkıntıya sokar? Çocuklarının başını mı öne eğer? Yoksa benimi rahatlatır karar veremiyorum.

Neyse?

Her türlüolumsuzluğa rağmen 2009 Mart ayından itibaren 4 yılda 65 000m2 yeşil alanyapmışız. 9 adet büyük çaplı park yapmışız. (Irmak Kenarı, Yeşil Vadi TOKİ,Hacıbey TOKİ, Yenişehir 3 ad., Merkez 2 ad. Ayrıca bu parklar ışıklandırmalı vekamelyalı)

17 000 adetağaç dikmişiz. 31 adet hizmet aracı (4 çöp kamyonu, 1 yol süpürgesi, 9 minübüs,2 midibüs, 1 itfaiye, 1 yol açma aracı, 1 cenaze aracı morglu, 1 vidanjör sonsistem, 2 kamyon, 1 binek aracı. 1 zabıta aracı ve 1 kaçak su ekibi minibüsü, 1kepçe, 2 silindir, 1 ad 45 kişilik otobüs ve 1 yol süpürgesi çekilir tip)almışız. 35 000m2?lik parke yol çalışmasını 315 000m2?ye çıkartmışız.

Belediyeolarak yaptığımız hizmetlerin dışında devlet kurumlarının yatırımlarına daimkan tanıyarak ilçemizin söz sahibi olmasının yolunu açtık.

1 Yeni Bld.Binası,

1 HalkEğitimin kullanacağı bina,

1 YahşihanSpora modernize edilen bina,

1 BelediyeMisafirhanesi,

Polis M.Y.O.?na 16 000m2 yer, Kırıkkale Yük. İht Hast.?ne 14 000 m2 yer vermişiz. İlçemizeİstanbul Tic. Odasınca yapılacak meslek yüksek okulu için 15 000 m2 yer tahsisetmişiz. Anadolu Lisesinin temellerini atmışız. Anaokulunu yaptırmışız. Bütünbu yatırımlara öncülük etmiş, üzerimize düşen fedakârlığı yapmışız.

Bunları konuşan yok da ne gereği vardı, nasıl yaptık diye sorularla karşılaşıyoruz.

GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: YUSUF SARIGÜL 17 Kasım 2014, Pazartesi 21:31
siznle sohbet etmek isterim fakat vaktim olmuyor ..... allah razı olsn

Ekleyen: MUSTAFA BAYTAN 15 Mart 2013, Cuma 22:57
Emekler takdir edilmeli, eleştiriler yapıcı olmalıdır. başarılar daim olsun. teşekkür ederiz.
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3203

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran