Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ

ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ


defa gösterilmiştir

Allah bir daha yaşatmasın ama bir şehit veriyoruz hepimizin ciğeri yanıyor. Bırakın topu tüfeği taşla sopayla askere destek için koşuyoruz.

Bir felaket yaşıyoruz tüm millet tek yumruk olup kimisi parasıyla, kimisi bedeniyle, kimisi de hayır dualarıyla yardımcı olmaya çalışıyor. İşte Türk Milleti, işte Müslüman deyip göğsümüz kabarıyor.

Ancak böyle bir milletin içinden çıkan bazı kanı bozuklar yüzünden biz nasıl bir Müslüman Türk Milletiyiz diyoruz.

Deprem oldu depremzedelere yardım etmek yerine onları soymaya çalışıyorlar, hatta onlara gönderilen malzemeleri çalıp tekrar onlara daha pahalıya satıyor kanı bozuklar.

                Göçmenlere Avrupa kapıları açılıyor arada bekleyen insanlara bir simidi 5 Tl ye küçük suyu 7.5 Tl ye satıyor nesli bozuklar.

                Bir virüs çıkıyor insanları öldürüyor, elin gavuru insanlara yardım olsun diye fiyat düşürüyor hatta bedava ihtiyaç malzemeleri dağıtıyor. Peki bizim kansızlar ne yapıyor; bir fırsatçılar furyasına kapılmış bunalım zamanlarında ne vurursak kardır diyor, bizde bunlara çanak tutuyoruz.

Düşünün yerli malları üretenler, televizyonlarda İslami şartlara uygun deyip, reklamlarla bizleri çok iyi kandırıyorlar. İnsanların maneviyatına saldıranlardan hiç indirim haberi aldınız mı? Bin duymadım.  Aksine beklide en çok zam yapanlar onlar.

Dünyaya nam salmış bir milletin nesline bakın, kıtlık var gibi market raflarını boşaltmak için birbirimizle yarışıyor, Fırsatçıları zengin ediyoruz. Devletten ne bekliyoruz. Fırsatçıları yakalamasını onlara ceza yazmasını beklemeyi çok iyi biliriz. Bunlara bu fırsatı veren biz değilmiyiz.

O yavru ne demişti ?sizleri Allah şikayet edeceğim? demişti ya, Allah insanlığı affetsin. Biraz manevi biraz da gerçekçi düşünelim. Ders çıkarmasını bilelim diyenlerdenim.

Maksadımız kimseyi kırmak ya da karamsarlığa sürüklemek asla olamaz, cahil dilimizin döndüğünce halkımızı uyarmaktır. 

Allah tüm Müslümanlığı, tüm Türk İslam alemini korusun.


GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: MUSTAFA BAYTAN 19 Mart 2020, Perşembe 12:41
Duyarlılığın için teşekkür ediyorum, selam ve sevgilerimle, ''Düşmez, kalkmaz bir Allah''
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3477

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran