Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

NEREYE KAYBOLDUNUZ?

NEREYE KAYBOLDUNUZ?


defa gösterilmiştir

Tüm halkımızın bildiği üzere,Yahşihan Merkezde bulunan Ziraat Bankası Şubesinin genel seçimler öncesindeYenişehir Mahallesine taşınma kararı duyulmuş, tüm halk (özellikle siyasipartiler) ayaklanmış ortalığı ayağa kaldırmışlardı.

13.09.2015 ziraat bankasının önünde küçük bir hareketlilik var. Baktım kamyonamasalar, bilgisayarlar v.s yükleniyor. Banka görevlisine ?hayırdır neleroluyor? dedim. Banka görevlisi de ?abi banka şubesi Yenişehir?e taşınıyor.Malzemeleri götürüyoruz? dedi. Etrafıma baktım kesin bir yerlerde halktoplanmış, ayaklanmışlardır diyorum kendi kendime. Sağda solda hiçbir yerdehalk (özellikle siyasiler) yok. Kimsenin de gıkı çıkmıyor. Çıkıp ortalığıyaygaraya verenlerin hiç biri yok. Velhasıl banka taşındı.

     Şimdi soruyorum halka (yaygaracılara) ; nereye kayboldunuz, hepinizin aynı zamanda işi mi çıktı. Hiç unutmuyorum, bazıları bana gelerek (onlar kendilerini biliyorlar), ?bankanın gidişini ben engelledim, il başkanı benim sözümden çıkmaz, o da vekillerle görüştü kesinlikle götürülmeyecek haber yazarsan benden de bahset? diyorlardı. Hem de bu gelenler küçümsenecek bir sayı değil. Hükümete yakın olanlar biz yaptık, muhalefet olanlar biz halkı harekete geçirince durdurmak zorunda kaldılar, artık gitmeyecek diyorlardı.

Eeekos koca Ziraat Bankası, devletin bankası ilçede siyaset dahi yapamayanların sözlerine bakarak, tamam efendim, olur efendim, siz nasıl isterseniz, emredersiniz efendim mi diyecek sanıyordunuz.

Lafın kısası, ziraat bankası Yenişehir?e taşındı, yapabiliyorsanız hiç değilse banka sorumlularıyla görüşüp, ATM kullanamayanlar için haftanın belirli günlerinde bir yer vererek onların maaşlarını bari verdirebilsinler. Onu da yapamazlarsa herhangi bir bankaya gidip, Yahşihan merkezine şube istesinler. Şubeyi de getirmeleri halinde hep beraber halka maaşlarını, yatırımlarını bu bankaya getirmeleri yönünde harekete geçirelim. Haydi Yahşihan görelim ne kadar sesin çıkıyor. 

GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: YASİN AKMAZ 20 Aralık 2015, Pazar 23:55
varol ali güzel bir yazı yazmısın dediklerini taa istanbullardan ben bile duydum banka gitmiyor diye garanti verip cığırtkanlık yapanlar nerde eylem yapanlar oldu banka gene gitti

Ekleyen: MUSTAFA BAYTAN 18 Eylül 2015, Cuma 12:01
Çok üzüldüm, inşallah bundan sonra neler yapabiliriz, onun üzerinde durulması gerekir zaten örneklemede yapmışsın. İyi bayrramlar
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,2803

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran