Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

İLK YAZI


defa gösterilmiştir
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.İlçemizin böyle bir sitesinin olması beni mutlu ederken, siteyi hazırlayan arkadaşların taraflı yazıları önyargılı olmamı gerektirdi.Niyeyse hep ak partiye muhalif yazılar yayınlanıyor.Tabi işin başında Salih kardeşimiz olunca böyle olması kaçınılmaz olur.İstediği kadar tarafsız olmaya çalışsın,yazdığı her cümle kendi görüşünü içinde saklıyor.

Olsun.Böyle bir haber sitesini ayakta tuttuğu için tebrik ederim.Seçim zamanı kurulan siteler seçimden sonra hemen kapandı.Başkada açılırmı bilmem.Yazı yazmayı çok istiyordum.Sitedeki yazar davetini görünce,Salih kardeşimde şartlarımı kabul edince yazmaya karar verdim.

Herkesin aklında olduğu gibi benimde aklımda Yahşihan ve Kırıkkale için çok güzel fikirler var.Ama şimdilik fikirleri boş verelim.Bu işleri yetkililere bırakalım.
Türkiye son yıllarda büyük sıkıntılar yaşadı.Çok şükür başımızda güçlü bir hükümet, dirayetli bir başbakan vardıda kriz-mriz yaşamadan sorunları atlattık.Halkımızda bunun farkında olduğu için her seçim yüksek oyla Ak partiyi iktidarda tuttu.Birçokları Tayyip Erdoğan'a laf atarken yerine alternatif bile bulamadılar.

Türkiyenin,Kırıkkalenin ve Yahşihanın Ak partiye ihtiyacı var. İlimize ve ilçemize gelecek büyük yatırımlar için, ülkemizin geleceği için Ak partiye oy vermek gerekiyor. 7 haziranda yapılacak seçimlerde yine Ak partiyi yüzde 50 nin üzerinde bir oyla desteklemeliyiz.

Hızlı tren çalışmaları ilimizdede başladı.Bu çalışmalar bitince hem Kırıkkaleyi hemde Türkiyeyi çok güzel günler bekliyor.
Hayırlı günler dileğiyle.
GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: MUSTAFA ÇAVDAR 22 Şubat 2015, Pazar 16:22
Kırıkkale'yi güzel günler değil, karanlık günler bekliyor. Bakalım milletvekili adayları bir belli olsun o zaman görürüz.

Ekleyen: AHMET ŞENYÜZ 17 Şubat 2015, Salı 11:47
Yazınız için tebrik ederim Hakan bey. Yazı yazmak her kesin harcı değildir. Çoğu kimse kahve köşelerinde nutuk atarken iki satır yazıyı biraraya getiremez. Eleştiri hakkımı sonraki yazılarınıza saklayarak şimdi hayırlı olsun demek yeterli olur.

Ekleyen: OSMAN ÖZÜBERK 28 Ocak 2015, Çarşamba 13:00
Tokiden evi alınca tabi destek verirsiniz. Asıl ihtiyaç sahiplerini görmek lazım. Vatandaş alternatif bulamadığı için destek vermeye devam ediyor.

Ekleyen: TEKNEFES YOK 25 Ocak 2015, Pazar 23:13
Bizde bu akıl olduktan sona daha çok yüzde elli veririz.

Ekleyen: MUSTAFA BAYTAN 15 Ocak 2015, Perşembe 15:41
Hayırlı olsun, Tebrik ederim. gerek sitemizde, gerek dostluk, akrabalık, arkadaşlıklarımızda ve bağlılıklarımızda, siyaset gömleğimizi üzerimizden çıkartarak pekiştirelim, dostluklar baki kalsın...
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,2734

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran