Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

KIRIKKALEKIRIKKALE
YAHŞİHAN YAHŞİHAN 
İLÇESİİLÇESİ
www.www.
yahsihanliyizyahsihanliyiz
.com.com
Eklenti Kur
Radyo Radyo



İletişimİletişim Formu Formuinfo@yahsihanliyiz.com

DEVREDİYORUZ


defa gösterilmiştir

             Sitemizyayın hayatına başlayalı 5 yılı geride bıraktı. Birçok bilgi, haber, resim vbpaylaşımlarımız oldu. Yahşihan' ın sanal alemde sesi olmaya gayret ettik.Kuruluş amacımız olan gurbetteki hemşerilerimizle ilçemiz arasında bağ kurmayıbüyük oranda başarmıştık.

            Busite bir-iki kişinin değil Yahşihanlı' yım diyen herkesin sitesi olsun istedik.Herkes yazı, resim, bilgi paylaşsın. Maalesef bu isteğimiz bir türlügerçekleşmedi. Bir kaç fedakar arkadaşımız dışında yardımcı olan olmadı.İstedik ki bir cenazede, düğünde, haber değeri taşıyan durumda bizleribilgilendirsin, gurbetçilerimize ulaştırılsın. Ama olmadı.

            Bildiğinizgibi bu site ben ve Ali Karayel öncülüğünde kuruldu. Sadece Yahşihan'da değilKırıkkale'de söz edilen bir site haline getirdik. Birçok haberimiz gündemoluşturdu, yerel basına manşet oldu. İlçemizi ilgilendiren konulara sitemizdeyer verdik. Bunu iki kişiyle değil birçok kişiyle yapmak daha faydalı olurdu.Çoğu kimse söyleyemediklerini bizim söylememizi, kendince yanlış olanı bizim dilegetirmemizi istedi. Takdir edersiniz ki bu doğru bir yaklaşım değil.

            Mümkünolduğunca tarafsız olmaya, bir siyasi görüşü benimseyip diğerlerini yok saymamayaözen gösterdik. Doğrular kişilere göre farklı olabiliyor. Bu nedenle birçokkişi sadece kendi fikirlerini, kendi siyasi görüşünü, kendi doğrularınıyansıtmamızı bekledi. İsteyen herkese sitede yer vermemize rağmen tabiri caizsekendi savaşını bizden bekledi.

            Bizimiki önemli amacımız vardı. 1.si Gurbetçilerimizle ilçemiz arasında bilgialış-verişini sağlamak, 2.si ise ilçemizin kalkınmasını, tanıtımını sağlayantüm kamu-kurum ve sivil toplum kuruluşlarına destek olmaktı. Bu iki amaçtantaviz vermemeye çalıştık. Bir yandan sitede haber paylaşırken diğer yandankurumlara gücümüz nispetinde destek olduk.

            Şimdisitemiz 6. yılına girdi. Biz manevi olarak çok yıprandık. Bu yüzden siteninkapanmaması için devretmek istiyoruz. İnternetle ilgilenen, bu işi yapabilecekbirilerine devretmek istiyoruz. Maddi bir talebimiz olmayacaktır. İlgilenenlerbize ulaşabilir. 

            Saygıyla...

GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: MUSTAFA BAYTAN 31 Ekim 2014, Cuma 10:51
Değerli site kurucularına çok teşekkür ediyorum, Bir gemi; fırtınalı ve sakin havalarda istenilen rotada, varılacak limana içindekilerle birlikte, sağ salim ulaşmasıdır. bunun içinde bu gemi tek kişiyle, ikinci kişiyle gitmez, gitse de, çok yorucu olur, yıpratır; bu yüzden vazifeler üç vardiya sistemiyle devam eder, Lütfen değerli her yaştan hemşehrilerimizin ve İlçemize gönül veren herkesin yardımcı olmasını diliyorum, kurucularımıza, sitemize sahip çıkalım, emekler heba olmasın, Saygılarımla
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,3223

© 2009 yahşihanlıyız.com
Yahşihan İlçesi Web Portalı http://www.yahsihanliyiz.com

Tam Ekran